Trasters de lloguer a Barcelona

Servei de lloguer de trasters econòmics i a prop de casa teva

A OhMyBox oferim lloguer de trasters en diferents zones del centre de Barcelona. Troba l'espai que necessites per desar les teves coses, mobles, estocs, etc. Instal·lacions equipades amb tecnologia d'última generació per emmagatzemar-hi i desar-hi les teves coses amb total confiança i tranquil·litat en un lloc net, lluminós, privat i proper a casa teva.

Lloga el teu traster al centre de Barcelona

Tria un minimagatzem, un magatzem, una taquilla o un traster en un espai privat i totalment independent. Oferim un servei de lloguer de trasters a Barcelona tant per a particulars com per a empreses o autònoms.

Un lloguer personalitzable que s'adapta al 100 % a les teves necessitats amb el temps, l'espai i els serveis desitjats, i l'accessibilitat i flexibilitat que necessites.

Tria ara el teu traster,
aconsegueix el primer mes gratis! i millor preu garantit si fas la contractació durant el mes de gener.

Boxes d'1 m2 a 10 m2. Contracta només l'espai que necessitis. T'assessorem.

contacta

Trasters d'última generació

Trasters i magatzems de lloguer equipats amb tecnologia d'última generació en sistemes de seguretat. Desa les teves coses en un lloc net, lluminós i a prop de casa teva.

Sistema d'accés privat amb PIN perquè puguis accedir a les teves coses quan vulguis i circuit tancat de televisió (CCTV) les 24 hores per a la teva màxima tranquil·litat.

<strong>Trasters d'última generació</strong>
Històries Oh My Box!
Ells ja confien en nosaltres

Descobreix les històries dels nostres clients

Ells ja confien en nosaltres